veerkracht

Ken je ook dat gevoel waarbij je intuïtief weet dat je met de goede dingen bezig bent en op het juiste spoor zit, maar tegelijkertijd ook niet echt meer weet van welk hout pijlen maken?

Dat moment dat je door het bos de bomen niet meer ziet? Dat punt waarop je zegt: ” als ik nu eens iemand had die me net dàt duwtje in de rug kon geven om voluit door te gaan?” Wat zou er dan mogelijk zijn?!

Een transitie doorleven is een uniek gebeuren. Een bron van kracht en rijkdom voor jezelf en je omgeving. Life coaching zorgt ervoor dat je je balans weet te houden, je nieuwe kracht positief leert inzetten voor jezelf én je verbonden weet met je levensdoel.

Zelf ben ik transvrouw met een grenzeloze passie voor verandering. Bovendien ben ik life- en leiderschapscoach die, naast te werken met jou, dich richt op (stertende) ondernemers om hen die wiellengte voorsprong te geven die nodig is om niet enkel te overleven, maar echt wel te leven!.

Doe je mee? Ben je benieuwd? Laat iets weten! Bel me op 0487-997.546 of stuur me een bericht (pagina in het Engels, net als m’n hele website)

Tot binnenkort!

Emmanuelle